maandag - vrijdag 08.30 - 17.00 088 648 1600

Over ons

Aafje Gezellig op stap

"Dit is echt een dagje genieten!"

Of u nu zelfstandig woont of begeleiding nodig hebt, wij bieden voor iedere klant een passend uitstapje. Onze uitstapjes variëren van een dag naar Volendam en Marken tot aan een middag naar een pannenkoekenrestaurant aan de Oude Maas.

Aafje Gezellig op stap is er voor de klanten die nog zelfstandig met ons mee kunnen. Wij wijzen erop dat er geen zorgpersoneel meegaat en wij u niet mogen helpen met het toedienen van medicijnen of iets dergelijks. Wel kunnen klanten uiteraard een rollator of een ander hulpmiddel meenemen. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot het huren van een rolstoel. Bij elk uitstapje gaat er reisleiding mee en zorgen wij voor voldoende vrijwilligers die u kunnen ondersteunen waar nodig. Met een luxe touringcar vertrekken we vanaf een opstapplaats bij u in de regio. Na Afloop van de uitstap wordt u daar ook weer afgezet.

Aafje Gezellig op stap verzorgd ook uitstapjes voor de bewoners uit onze Aafje huizen
Mindervalide ouderen lopen vaak tegen het probleem aan dat zij beperkt zijn in het maken van een uitstapje en worden ook regelmatig uitgesloten van dagtochten. Samen zorgen wij ervoor dat ook ouderen die mindervalide zijn en ouderen die persoonlijke verzorging of verpleging nodig hebben gezellig een middagje weg kunnen. Samen met vrijwilligers, mantelzorgers, verpleging en dagbestedingscoaches zorgen wij voor een onvergetelijke dag inclusief begeleiding. Om te zorgen dat wij met iedereen op stap kunnen gaan, maken wij gebruik van onze rolstoelbussen.

Opstapplaatsen

Click the button to get your coordinates.