+100%-
Maandag - vrijdag 09.00 uur t/m 17.00 uur 088-6481600

Over ons

Aafje Gezellig op stap

"Dit is echt een dagje genieten!"

Of u nu zelfstandig woont of begeleiding nodig hebt, wij bieden voor iedere klant een passend uitstapje. Onze uitstapjes variëren van een dag naar Volendam en Marken tot aan een middag naar een pannenkoekenrestaurant aan de Oude Maas.

Aafje Gezellig op stap is er voor de klanten die nog zelfstandig met ons mee kunnen. Wij wijzen erop dat er geen zorgpersoneel meegaat en wij u niet mogen helpen met het toedienen van medicijnen of iets dergelijks. Wel kunnen klanten uiteraard een rollator of een ander hulpmiddel meenemen. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot het huren van een rolstoel. Bij elk uitstapje gaat er reisleiding mee en zorgen wij voor voldoende vrijwilligers die u kunnen ondersteunen waar nodig. Met een luxe touringcar vertrekken we vanaf een opstapplaats bij u in de regio. Na Afloop van de uitstap wordt u daar ook weer afgezet.

Aafje Gezellig op stap verzorgd ook uitstapjes voor de bewoners uit onze Aafje huizen
Mindervalide ouderen lopen vaak tegen het probleem aan dat zij beperkt zijn in het maken van een uitstapje en worden ook regelmatig uitgesloten van dagtochten. Samen zorgen wij ervoor dat ook ouderen die mindervalide zijn en ouderen die persoonlijke verzorging of verpleging nodig hebben gezellig een middagje weg kunnen. Samen met vrijwilligers, mantelzorgers, verpleging en dagbestedingscoaches zorgen wij voor een onvergetelijke dag inclusief begeleiding. Om te zorgen dat wij met iedereen op stap kunnen gaan, maken wij gebruik van onze rolstoelbussen.

Ontmoet ons team

Met elkaar zorgen wij ervoor dat u onbezorgd kunt genieten!
Anita van Son

Anita van Son

Directeur
Stephan Burger

Stephan Burger

Manager Operations
Bo van Ree

Bo van Ree

Manager Additionele Diensten
Natasja Lieshout

Natasja Lieshout

Coördinator Activiteiten
Tamara van Rietschoten

Tamara van Rietschoten

Dienstenbemiddelaar
Yvette Romijnsen

Yvette Romijnsen

Medewerker Activiteiten

Anita van Son

Directeur

Hallo ik ben Anita van Son, directeur van Aafje Hulpthuis. Wij merkten dat er na de enorme bezuinigen in de huishoudelijke ondersteuning de eenzaamheid onder de ouderen steeds verder toenam. Daardoor kwamen onze medewerkers steeds korter bij de ouderen thuis. Omdat 1 op de 4 ouderen zich eenzaam voelt, wilde ik graag iets doen om deze eenzaamheid te verminderen. Aafje Gezellig op stap is opgericht om ouderen een gezellige dag uit te bieden. Ik ben trots dat Aafje Gezellig op stap nu een breed aanbod aan uitstapjes heeft en we al meer dan 3000 klanten een mooie dag uit hebben bezorgd.

Stephan Burger

Manager Operations

Hai! Ik ben Stephan Burger. Ik werk sinds 2013 als Manager Operations bij Aafje Hulpthuis. In 2014 zijn we gestart met Aafje Gezellig op stap. Inmiddels hebben wij een mooi en gevarieerd aanbod weten te realiseren. Samen met het super enthousiaste team zet ik mij volledig in om de leukste uitstapjes te realiseren voor onze klanten. Natuurlijk zijn mensen die geen klant van Aafje zijn ook van harte welkom om met ons mee te gaan.

Bo van Ree

Manager Additionele Diensten

Hoi! Ik ben Bo van Ree en ik ben sinds medio 2018 werkzaam als Manager Additionele Diensten bij Aafje. Met onze gezellige afdeling zorgen wij voor een uitgebreid aanbod aan aanvullende diensten aan huis. Zoals u vast al heeft gezien hebben wij ook dit jaar weer een ontzettend leuk programma samengesteld voor Aafje Gezellig op stap. Wij hopen u natuurlijk snel te ontmoeten bij één van onze dagtochten of mini vakanties!

Phone

088 648 1600

Natasja Lieshout

Coördinator Activiteiten

Mijn naam is Natasja Lieshout, ik ben 40 jaar en heb twee kinderen van 11 en 7. Ik ben opgegroeid in Rotterdam Zuid en woon nu sinds 14 jaar in Barendrecht. In mijn vrije tijd ben ik graag in de buitenlucht en vind ik familie en vrienden erg belangrijk.Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Aafje en in 2014 zijn wij gestart met Aafje Gezellig op stap. Samen met mijn collega’s heb ik dit gebracht tot wat het nu is. Een gezellige afdeling van Aafje waarin ik heel erg mijzelf kan zijn en waar ik veel mooie dingen kan organiseren voor de ouderen.

Phone

088 648 1600

Tamara van Rietschoten

Dienstenbemiddelaar

Hallo!Mijn naam is Tamara van Rietschoten. Sinds 2016 werk ik met veel plezier bij Aafje. Af en toe ga ik mee met de leuke uitstapjes van Aafje Gezellig op stap. Misschien heb ik u al eens ontmoet, anders hoop ik u snel te zien en te spreken op een van onze uitstapjes in de toekomst!

Phone

088 648 1600

Yvette Romijnsen

Medewerker Activiteiten

Mijn naam is Yvette en werk sinds begin dit jaar op de afdeling Aafje Gezellig op stap. Het leukste vind ik dat we samen met de collega’s er iedere keer weer een succes uitje van proberen te maken. En als je dat dan terug ziet op zo’n dag is dat echt mooi. Dat is waar je het uiteindelijk waar je het voor doet. Ik wens u veel plezier op één van onze uitstapjes.

Phone

088 648 1600